Microsoft Office 365

július 27, 2017 Uncategorized 0

Megérkezett kínálatunkba a Microsoft legújabb irodai programcsomagja az Office 365.

De mi is az Office 365? Az utóbbi években kezdett divatba jönni, hogy nem megveszünk egy CD-t (legyen az zenei, vagy játék), hanem előfizetünk egy streaming szolgáltatásra, ahol havi vagy éves díjért cserébe korlátlanul hallgathatjuk a legújabb, legfrissebb zenéket illetve hozzáférünk a legújabb játékokhoz.
Ezt vette észre és használta ki a Microsoft mikor létre hozta az Office 365 programcsomagot. Ugyanis az Office 365 nem más, mint egy éves előfizetés az irodai programokra, akár offline akár online. Az éves díjért cserébe programjaink mindig az éppen legfrissebbek lesznek, a Microsoft további költségek nélkül biztosítja számunka azokat. Nem mellesleg, a teljes vételár egy szoftvercsomagnál, mint pl.: Office 2016, nagyon magas, tehát az előfizetéssel az Office 2016 csomag árának töredékéért megkapjuk ugyanazt, plusz szolgáltatásokkal kiegészítve. Jól hangzik nem?

Térjünk rá a nálunk kapható 2 verzióra. Ezek az egyszemélyes (Personal) és az otthoni (Home Premium) felhasználásra szánt csomagok. Nézzük, mit tud e kettő.

Kezdjük az Office 365 Personal konstrukcióval. Talán mind közül a legegyszerűbb, viszont a hétköznapokban sokak számára több, mint elegendő.

Mint a neve is sugallja, ez bizony arra a helyzetre lett kitalálva, ha egyedül szeretnénk előfizetni a szolgáltatáscsomagra. Az előfizetés keretein belül lehetőségünk lesz telepíteni számítógépünkre, illetve egy telefonunkra és egy táblagépünkre az Office-t, benne a mindenki számára elég Word, Excel, PowerPoint, OneNote és Outlook programokkal. Értelemszerűen az online felület is bármikor elérhető számunkra, így ha nincs elég hely a telefonunkon de útközben szeretnénk a már megkezdett dokumentumok szerkesztését folytatni, az online felületen keresztül lehetőségünk lesz rá. Ezen alkalmazások mellé járnak a plusz szolgáltatások, melyeket korábban említettünk. Ilyen az 1 TB OneDrive tárhely, ahol dokumentumaink mellett akár videókat, fényképeket is tárolhatunk. Mivel a Microsoft nemrég felvásárolta a Skype-ot, így a manapság annyira kedvelt kommunikációs csatorna használatához kapunk 60 Skype percet, mellyel vezetékes telefonszámokat tudunk hívni, mobilszámokat sajnos Magyarországon belül sajnos egyelőre nem.

A másik már említett verzió az Office 365 Home.

Funkcióiban megegyezik a Personal előfizetéssel (legfrissebb Office verzió, One Drive tárhely, Skype perce), annyi különbséggel, hogy legfeljebb 5 felhasználó, családtag használhatja. Mindegyik felhasználó 1-1 táblagépen, számítógépen és telefonon, tehát összesen 15 eszközön tudja egyszerre használni. Ezentúl összesen 300 Skype perc és 5 TB tárhely áll rendelkezésünkre.

Az általunk forgalmazott Office 365 verziók dobozosak, melyben megtalálható az aktiváló kulcs, illetve a letöltési link leírása.

Office 365 Personal:
http://sov24.hu/home/173-home-microsoft-office-365-personal-32-64bit-1-felhasznalo-1-ev-online-aktivalhato-kezbesites-dpd.html

Office 365 Home Premium:
http://sov24.hu/home/174-home-microsoft-office-365-home-premium-32-64bit-1-felhasznalo-1-ev-online-aktivalhato-kezbesites-dpd.html

Vélemény, hozzászólás?